معمولا علائم سرماخوردگی به تدریج بروز کرده اما علائم آنفولانزا ناگهانی است. ما در ادامه به رایج ترین علائم این بیماری اشاره خواهیم کرد:
در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا میکند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.
نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده میشود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمیشود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز میگردد.
علاوه بر آن رعایت رژیم غذایی، استراحت کافی و در نظر گرفتن نکات بهداشتی بسیار موثر هستند.
علاوه بر کمک به دفع ویروس، نوشیدن مایعات به خصوص آب در درمان کم آبی بدن بسیار موثر میباشد.
لیست اطلاعات دارویی ۷۲۲ محتوای سلامتی ۱,۵۰۵ مغز و اعصاب ۲۸۴ گوش، حلق و بینی ۲۳۷ پوست و مو ۲۱۰ زنان، زایمان و نازایی ۲۰۱ زیبایی ۷۴ اطفال، کودکان و نوزادان ۶۹ طب سنتی ۶۶ روانشناسی ۶۲ سلامت جنسی ۵۶ کرونا ویروس ۵۵ استخوان و مفاصل ۵۵ گوارش و معده ۵۰ چشم پزشکی ۴۵ کلیه و مجاری ادراری ۴۲ تغذیه ۳۹ عفونی ۳۳ دهان و دندان ۲۹ داخلی ۲۸ قلب و عروق ۲۶ خون، سرطان و آنکولوژی ۱۹ غدد و متابولیسم ۱۳ آلرژی ۱۰ ریه و دستگاه تنفسی ۱۰ جراحی ۸ توانبخشی و فیزیوتراپی ۶ آزمایشگاه و تصویربرداری ۵ دیابت ۳ روانپزشکی ۲ ژنتیک ۱ عمومی ۶۱
در فصولی که آنفولانزا شایع و همهگیر است، دوری از محیطهای شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دستها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بیخوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.
برای بهبود علائم گلودرد و سرفه ناشی از آنفولانزا، میتوانید سوزش گلو را با غرغره آب نمک گرم تسکین دهید. آب نمک به حلشدن مخاط انباشته شده درمان خانگی آنفولانزا در بینی و گلو کمک میکند و احساس احتقان را کاهش میدهد. شستن بینی با آب نمک و غرغره با آب نمک برای رفع گرفتگی بینی و گلو که ممکن است در زمان آنفولانزا ایجاد شود بسیار مفید است.
حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، پیشگیری و درمان
وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که چه کسانی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم میشوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که عمدتا کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیکها و بیمارستانها هستند.
ارتباط تلفنی با پزشک عمومی ارتباط آنلاین با پزشک عمومی سؤالات متداول
هر فردی که در خانه سالمندان یا سایر مراکز مراقبتی کار یا زندگی میکند
آنفلوآنزا چه تفاوتی با مسمومیت غذایی دارد؟ بین علائم انفولانزا و مسمومیت غذایی شباهتهای زیادی وجود دارد، اما بیشتر علائم مسمومیت غذایی به دستگاه گوارش مربوط میشوند.
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳